Consider ca merita investiti banutii pentru permis la Scoala GTI pentru seriozitatea scolii si instructajul oferit de angajatii acesteia.
Am apreciat foarte mult libertatea pe care o ofera elevilor, seriozitatea, intelegerea si de asemenea am inteles foarte bine instructajul oferit de Dl. Instructor Amortitu Cristian. (Multumesc Dl. Cristi!!!) Tot respectul, o scoala de nota 10.

Cea mai frumoasa experienta !! Dnul Nicolae este un pedagog extraordinar. M-a invatat sa conduc cu grija, sa fiu corecta. A avut foarte multa rabdare si calmitate. Orele de condus nu au fost un stres ci o placere. Am invatat de la dansul nu numai sa conduc. Dar sa conduc civilizat si corect. Un domn cu un imens bun simt, dedicatie si respect fata de meserie. Nu va sfiiti sa apelati la dansul.

Am avut norocul sa stau in stanga domnului instructor Gheorghe Nicolae, care, prin rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, nu numai ca m-a invatat sa sofez, dar mi-a si insuflat pasiunea pentru condus. Recomand cu drag scoala GTI!

O scoala excelenta, foarte accesibila,am avut placerea sa interactionez cu persoane care au dat dovada de profesionalism , recomand cu caldura aceasta scoala!

M-am inscris la acesta scoala total intamplator, stateam in zona unde scoala isi are sediul si asta a fost elementul decisiv. Am intalnit oameni foarte deosebiti, calmi, care te respecta ca om desi esti invatacel. Doar ce m-am intors de la examenul auto, am obtinut permisul mult dorit. Domnul Gheorche Nicolae este un om deosebit, am invatat multe lucruri frumoase de la dansul, m-a determinat sa am incredere in propriile mele puteri si sa ajung sa cred in forta mea.
Cu siguranta daca as fi fost nevoit sa incep o noua scoala tot GTI as alege. Am facut scoala pe Golf 4 GPL, insa faptul ca este GPL nu a avut nicio influenta negativa, ba chiar sunt obisnuit cu greul. Multa bafta, sa auzim de bine

O scoala foarte bine pusa la punct, serioasa si capabila. Tin sa multumesc Domnului instructor Gheorghe Nicolae pentru motivatia, rabdarea si intrumarea acordata, fapt care m-a adus astazi in posesia permisului de conducere.
Experienta dobandita in aceasta perioada a fost foarte interesanta. Explicatiile au fost foarte bine fixate la locul lor, atmosfera relaxanta si in acelas timp distractiva, iar nu in ultimul rand amabilitatea acordata din partea personalului fiind foarte buna.
Pot spune ca desi majoritatea pornim de la zero, cu putina ambitie din partea noastra si ajutorul oferit din partea personalului GTI, usor chiar se cladeste un sofer foarte bun. Recomand cu toata increderea catre Dl. Gheorghe Nicolae si Scoala GTI.

M-am inscris la aceasta scoala la recomandarea unei prietene care a fost foarte multumita de modul in care au decurs orele de condus, cat si de legislatie, iar ceea ce m-a convins a fost faptul ca a luat permisul din prima incercare. Domnul Gheorghe Nicolae a fost instructorul meu, un om deosebit, calm si un bun pedagog. Permisul l-am luat si eu, tot din prima incercare. Recomand aceasta scoala !

Modul de invatare este unul exceptional, atat profesorul de legislatie cat si instructorul auto au dat dovada de un profesionalism iesit din comun. Va multumesc !

Nu o sa va para rau ! Dl. Gheorghe Nicolae, este cel mai bun instructor. Are rabdare si este profesionist! Il recomand sincer!

Multumesc, Nicu. Multumesc pentru tot ce am invatat, pentru felul in care m-ai facut sa inteleg, multumesc pentru rabdarea de la fiecare sedinta, pentru increderea acordata, multumesc pentru prietenia ta. O experienta minunata in urma careia am luat permisul din prima. Totul datorita profesionalismului echipei GTI. Sunteti cei mai buni si veti fi mereu cei mai buni! Recomand cu drag.

  • 1
  • 2
Ai terminat la noi? Spune-ti si tu parerea despre Scoala de Soferi GTI!

Numele si Prenume

Adresa de email (obligatoriu)

Scrie mai jos parerea ta!

Raspunde la urmatoarea intrebare (anti-spam - prima litera mare, restul mici).