Numele meu este Diana. Când m-am hotărât sa fac școala de soferi, am fost puțin sceptica la început, pentru ca GTI nu era o școală de renume, dar era o școală mai ieftina. Am fost profund impresionata de instructori, în special de cel pe care l-am avut, Iulian G. A avut grija de mine, și-a dorit cu adevărat sa trec de probe, era extrem de calm, un om foarte blând, bun, cu care aveam ce vorbi în timpul ședințelor. M-a susținut și m-a încurajat cu drag chiar și atunci când nu mai aveam deloc încredere în mine și apreciez enorm. Omul acesta chiar este pâinea lui Dumnezeu, e un om deosebit. Și o sa ascultați destul de mult Rock FM. :))) de asemenea și Nelly este o scumpa. Va recomand cu drag, măcar sa mergeți sa va faceți o impresie. Eu am luat traseul azi, le a Republica.

Vreau sa incep prin a multumi scolii GTI, intregului personal pentru amabilitate, sprijin si competenta. Recomand cu incredere aceasta scoala si cu deosebita placere si caldura il recomand si in acelasi timp multumesc D-nului IULIAN !!! Un profesor deosebit, foarte bine pregatit, un om de la care aveti ce invata.

Am avut norocul sa am parte de cel mai bun instructor, un om cu mult buna simt, corect și responsabil. M-a învățat sa conduc prudent,regulamentar si cu o plăcere imensa. Tin sa ii mulțumesc domnului instructor IULIAN pentru tot ce m-a învățat și ca a fost alături de mine și m-a susținut pana la final.
Va mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați insuflat-o și plăcerea de a conduce. Datorita dansului am luat proba practica și scrisă din prima. Dragi elevi nu ezitați(dacă aveți opțiunea de a va alege instructorul) sa urmați orele de practica(traseu) cu Domnul IULIAN. Multumesc mult.

Recomand cu toata increderea scoala GTI. Cristi este cel mai tare instructor 🙂 Ii multumesc pentru toata rabdarea acordata si pentru tot ce m-a invatat. (Fortza Cristi! :)) )Fetele de la sediu sunt foarte amabile si gasesc mereu o solutie pentru sedinte.
Daca vrei sa faci scoala de soferi intr-un mediu placut, calm si in acelasi timp sa inveti tot ce trebuie sa stie un sofer, trebuie sa alegi Scoala GTI 🙂

Cu mult drag am oportunitatea de a ma inscrie in randul soferilor incepatori de cateva zile! Meritul nu mi-a apartinut in totalitate! Cu rabdare si perseverenta am colaborat cu dl. Gheorghe Nicolae in prima etapa si cu dl.Cristi Amortitu o perioada importanta de timp! Consider ca au fost cel mai mare suport de care am beneficiat deoarece m-au invatat cu mult profesionalism si calm ca ma aflu in fata unei provocari importante careia ii voi face fata doar prin seriozitate si ambitie!
Si mult mai placut, dincolo de acel mult dorit „plastic” pentru care mi-au oferit toate informatiile… usor s-a consolidat o legatura profesionala care m-a facut sa finalizez aceasta etapa cu placere! Va multumesc enorm si va port o deosebita recunostinta!
Va recomand cu mult drag!

Consider ca merita investiti banutii pentru permis la Scoala GTI pentru seriozitatea scolii si instructajul oferit de angajatii acesteia.
Am apreciat foarte mult libertatea pe care o ofera elevilor, seriozitatea, intelegerea si de asemenea am inteles foarte bine instructajul oferit de Dl. Instructor Amortitu Cristian. (Multumesc Dl. Cristi!!!) Tot respectul, o scoala de nota 10.

Cea mai frumoasa experienta !! Dnul Nicolae este un pedagog extraordinar. M-a invatat sa conduc cu grija, sa fiu corecta. A avut foarte multa rabdare si calmitate. Orele de condus nu au fost un stres ci o placere. Am invatat de la dansul nu numai sa conduc. Dar sa conduc civilizat si corect. Un domn cu un imens bun simt, dedicatie si respect fata de meserie. Nu va sfiiti sa apelati la dansul.

Am avut norocul sa stau in stanga domnului instructor Gheorghe Nicolae, care, prin rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, nu numai ca m-a invatat sa sofez, dar mi-a si insuflat pasiunea pentru condus. Recomand cu drag scoala GTI!

O scoala excelenta, foarte accesibila,am avut placerea sa interactionez cu persoane care au dat dovada de profesionalism , recomand cu caldura aceasta scoala!

M-am inscris la acesta scoala total intamplator, stateam in zona unde scoala isi are sediul si asta a fost elementul decisiv. Am intalnit oameni foarte deosebiti, calmi, care te respecta ca om desi esti invatacel. Doar ce m-am intors de la examenul auto, am obtinut permisul mult dorit. Domnul Gheorche Nicolae este un om deosebit, am invatat multe lucruri frumoase de la dansul, m-a determinat sa am incredere in propriile mele puteri si sa ajung sa cred in forta mea.
Cu siguranta daca as fi fost nevoit sa incep o noua scoala tot GTI as alege. Am facut scoala pe Golf 4 GPL, insa faptul ca este GPL nu a avut nicio influenta negativa, ba chiar sunt obisnuit cu greul. Multa bafta, sa auzim de bine

Ai terminat la noi? Spune-ti si tu parerea despre Scoala de Soferi GTI!

Numele si Prenume

Adresa de email (obligatoriu)

Scrie mai jos parerea ta!

Raspunde la urmatoarea intrebare (anti-spam - prima litera mare, restul mici).